IMG-20210601-WA0065

És un servei municipal que posa en marxa el Districte de l’Eixample adreçat a infants menors de 4 anys i les seves famílies.

Són espais de trobada i interrelació  en el que les famílies poden compartir l’experiència de la criança en un entorn educatiu i lúdic  amb materials especialitzats i suport professional.

Per als infants és un espai de joc i de socialització que els posa en relació amb altres infants en un ambient segur i estimulant on troben joguines i materials adequats al seu moment evolutiu.  Per les famílies esdevé un lloc de trobada, de  relació i d’intercanvi per compartir amb altres famílies les seves inquietuds, en un moment vital especialment intens.

Aquest servei inclou xerrades d’assessorament a la criança amb tècnics i especialistes en diversos àmbits de la petita infància.

El servei s’ofereix en horari de matí de 10 a 12 h un dia a la setmana.  L’accés requereix inscripció prèvia i les places són limitades

Grup A: dimarts de 10 h a 12 h

Grup B: dijous de 10 h a 12 h

Inici del servei trimestre de tardor: dimarts 14 de setembre

Renovacions per a famílies ja usuàries: a partir del 7 de juny

Inscripcions per a noves famílies: a partir del 6 de setembre

Preu per trimestre:

Grup A: 44,44 € (11 sessions)

Grup B: 52,52 € (13 sessions)

Preus reduïts per a  famílies nombroses i monoparentals.

Més informació al següent enllaç: De 0 a 3. Infants en família

Descarrega’t la normativa aquí

A causa de la situació d’emergència sanitària,  hi haurà espais diferenciats en dues franges d’edat: de 0 a 18 mesos i de l’any i mig en endavant aproximadament. No es podran barrejar els grups i la persona acompanyant haurà de ser sempre la mateixa per a poder garantir un grup de convivència estable.